3.12.09

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ των Uglies!

49 σχόλια:

  1. Γεία σας!Θα ήθελα να μάθω αν θα συνεχίσετε με τη δημοσίευση κ των υπολοίπων βιβλίων της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες Άννα στον κόσμο των Uglies! Ναι, θα συνεχίσουμε με την έκδοση και των υπόλοιπων βιβλίων! Το Pretties θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία τον Απρίλιο! Το διάβασες; Σου άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα το ξεκίνησα και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Δεν το έχω τελειώσει αλλά ήθελα να ξέρω αν θα μεταφραστούν και τα υπόλοιπα για να μην "κολλήσω" κ αναγκαστώ να διαβάσω τα υπόλοιπα στα αγγλικά!Πολύ χαίρομαι που θα μεταφραστούν και τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αλήθεια είναι πως μάλλον θα "κολλήσεις"! ;) εγώ τουλάχιστον το έπαθα! να είσαι σίγουρη όμως ότι και τα άλλα βιβλία θα βγουν οπότε θα... ξεδιψάσουμε! :) καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχω και εγώ κολλήσει με αυτή τη σειρά και έψαχνα απεγνωσμένα να μάθω πότε θα βγει το δεύτερο βίβλιο...και δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον απρίλιο?...έχω διαβάσει τις πρώτες 200 σελίδες του βιβλίο και έχω ήδη κολλήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α...και κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω...υπάρχει περίπτωση να μεταφραστούν άλλα βιβλία του συγγραφέα?

    επίσης ευχαριστούμε πολύ που μεταφράσατε αυτό το υπέροχο βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. katapliktiko vivlio...to diavasa mesa se mia mera...den kserw an tha mporesw na perimenw mexri ton aprili gia to epomeno...isws to paraggeilw stin aggliki tou ekdosi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι οι φιλοι μου στη γαλλια το εχουν διαβασει και μου μιλούσαν πολυ για τη σειρά. περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poli oraio, katapliktiko eksofylo! yperoxo vivlio!poli to efxaristithika! pote vgainei i tainia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "isws to paraggeilw stin aggliki tou ekdosi..."

    μα αυτό είναι το 8έμα...ότι δεν υπάρχει στην αρχική του έκδοση...εγώ το έψαξα και δεν το βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. einai apla teleio..dn mporo na perimeno gia to epomeno alla oute thelo na to diavaso sta agglika..elpizo na ginei kanena thavma kai na metafrastei noritera!!!xixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. rotisa to metaixmio gia to 2o vivlio tis seiras Uglies: einai to PRETTIES,
    metafrazetai kai kikloforei ton aprilio!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχ...ειμαστε ομως ολοι...και εγω το εψαχνα για μηνες...ρε παιδια...στο πισω μερος του uglies λέει, ότι κυκλοφορεί τον απρίλιο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά σε όλους σας! Και συγγνώμη που αργήσαμε να απαντήσουμε! Ευχαριστούμε για τα καλά σχόλια! Όσοι το διαβάζουν γενικά παθαίνουν πλάκα... και μικροί και μεγάλοι :-) Το PRETTIES θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο... λίγη υπομονή λοιπόν! Μετά θα ακουληθήσει το ΕXTRAS και το SPECIALS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μικρή διόρθωση: πρώτα το SPECIALS και τελευταίο το EXTRAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπάρχει περίπτωση να μεταφραστούν άλλα βιβλία του ίδιου συγγραφέα εκτός από τα 4 βιβλία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ξερει κανεις ποτε βγαινει η ταινια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. George γεια χαρά! Εξετάζουμε και άλλα βιβλία του Westerfeld και ελπίζω πως θα βγάλουμε και άλλους τίτλους του πέρα από την τετραλογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο και 3ετρελα8ηκα εχω ψαξει και αλλα trailer τησ ταινιας εκτος απο αυτο που εχετε δημοσιευσει και μου αρεσαν παρα πολυ!!Πραγματικα ειναι παρα πολυ ενδιαφερον ανυπομονς για το δευτερο!!!Εχει μπει ηδη ο απριλιος και δεν εχει κυκλοφορισει!!!WOW εχω τρελαθει μου φενεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΑΑΑ!!! και χριστος ανεστη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το ονομα μου δεν το ειπα!ειμαι η ελενη που εστειλε και το προηγουμενο μυνημα!!Αν ενδιαφερεται κανεις η περιληψη του δευτερου βιβλιου Pretties ειναι sto www.metaixmio.gr/1/index.scr?include_file=book_info.scr&main=2499&option=189 επισης εκει 8α βρητε και περισσοτερο υλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σας κι απο εμένα!!!Μόλις εχθές τελείωσα το συκγεκριμένο βιβλίο. Είναι πραγματικά thought-provoking. Σε κάνει να σκεφτείς τα ολέθρια λάθη που οδηγούν την ανθρωπότητα στην καταστροφή, να αναρωτηθείς ποια θα είναι η επίδραση τησ μαζοποίησης και της χειραγώγησης. Επίσης σε προκαλεί να συνειδητοποιήσεις τισ παράλογες θυσίες που γίνονται στον βωμό της ομορφιάς και με ποιό τίμημα.....Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς ήρθες στην παρέα μας λοιπόν! Όντως το Uglies σε βάζει σε πολλές σκέψεις και δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο φαντασίας... Γι' αυτό προκάλεσε και τόσο μεγάλη αίσθηση στο εξωτερικό! Έρχεται την άλλη βδομάδα κυκλοφορεί το Pretties εξίσου ωραίο και συναρπαστικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γεια σας η ελενη ειμαι και εμαθα οτι το δευτερο βιβλιο κυκλοφορει στισ 26/4 !!!!!!!!!!!Σε 2 μερεσ ΤΕΛΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σας και απο εμενα!!!Εχω τελειωσει το πρωτο βιβλιο εδω και εβδομαδες και αποφασησα να γινω και εγω μελοσ σε αυτο το blog!!Πραγματικα το βιβλιο ειναι καταπληκτικο!!Ειναι τρομερο πωσ μπορει να σε καθηλωσει με ενα τοσο ενδιαφερον σεναριο!!!Ευχαριστω που με δεχτηκατε στη παρεα σασ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aγόρασα και το δευτερο βιβλίο!!!Ειναι τελειο!!!!Βαιβεα λιγο μικρότερο απο το πραηγούμενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. για σασ, με λενε αννα μαρια και εχω διαβασει και τα δυο βιβλια τησ σειρασ και μου αρεσουν πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα υθελα να μαθω για ολη τη σειρα και τι ακολουθει μετα απο το specials!!!!!α.....και κωσ ηρθα στην παρεα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλως ηρ8ες αννα μαρια εγω ειμαι η ελενη και ειμαι αναγνωστρια των UGLIES!!!!Εγω εχω διαωασει το ενα απο τα βιβλια και ειμαι στην αρχη του δευτερου!!Αμεσως μετα το SPECIAL ακολουθει το EXTRAS!!!Αν θελεις μπορεισ να ψαξεις στισ εικονεσ του google για τα εξωφυλα επισης στο site των εκδοσεων μεταιχμιο εχει αρκετο υλικο!!!Καλως ηρ8ες και παλι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γεια σου ελενη...και εγω ειμαι χαρουμενη που ηρθα στην παρεα...ειναι σκετη τρελα...μηπως ξερεις αν ο σκοτ γουεστερφελντ θα βγαλει και αλλα παρομια βιβλια??....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οχι δεν ξερω παντως μπηκα στο site του και ειδα οτι εχει γραψει αρκετες σειρες βιβλίων!!!!Αν θελεις μπορεις να μπεις κι εσυ!
    www.scottwesterfeld.com ειναι η ιστοσελίδα του συγγραφέα!!!!Ειναι ομως στα αγγλικά!!!Επι ευκαιρία ηθελα να σε ρωτησω πόσο χρονων εισαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. για σας.εχω διαβασει και τα 2 βιβλια του σκοτ!!!υπαρχει καμια ελπιδα ο σκοτ να βγαλει και αλλα βιβλια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγω ειμαι 14 ετων!!Σε ρωτησα γιατι ηθελα να μαθω ποιες ηλικιες ενδιαφερονται για αυτη τη σειρα οχι για τιποτα πονηρο!!!Τεσπα εγω τελειωνω το 2ο βιβλιο και νομιζω πωσ ξερω τι θα γινει στο επομενο!!Η Ταλι θα δεχτει τη προταση τησ Δρ.Κειμπλ!!Θα γινει Ειδικη!!Τρομερο εε?Οσο για σενα Κατερινα ο <> θα βγαλει αλλα 2 βιβλια το SPECIALS και το EXTRAS!!!

    *Εσβησα το προηγουμενο σχολιο γιατι ειχα κανει πολλα λαθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. για σου Ελενη.Εγω ειμαι 13.Και εχω ξετρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι τελεια τα βιβλια και δεν ξερω αν μπορω να περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο αν δεν κανω λαθοσ να βγει το specials!!!!!!!!!!!!!![Αλλα την μαμα μου την συμφερει γιατι με αυτα τα βιβλια δεν εβγαινα καθολου απο το σπιτι]!Εχω ξετρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγω ειμαι εκει που συναντησε τον Ντεϊβιντ στα ερρειπια!!!Τελειςνς σιγα σιγα αλλα εχς και τισ εξετασεις και ειναι λιγο δυσκολο γιατι πεφτει πολυ διαβασμα!!!!!!!Εγω πιστευω οτι μπορς να κρατηθω μεχρι το Σεπτεμβρη γιατι εχω αλλα βιβλια να διαβασω!!!!Εσυ νομιζω απο οτι θυμαμαι το εχεις τελειωσει για πες ειναι σωστο αυτο που ειπα θα γινει ειδικος????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ενταξη απλος ηθελα να μαθω γιατι διαβασα και τα 2 και ξετρελαθικα!!εσυ ποσο χρονον εισαι??για να φανταστεις δεν βγαινω καθολου απο το σπιτι και καθομαι και διαβαζω αυτο!!!οταν το διαβαζω περναει πολυ γρηγορα η ωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και εγω μολις τελειωσα το 2ο και πραγματικα περιμενω πως και πως να βγει το επομενο βιβλιο και φυσικα η ταινια!!!!Οπως ειπα και σε προηγουμενο σχολιο ειμαι 14 ετων και μου αρεσει το διαβασμα απλα δε διαβαζω τοσο γρηγορα οπως αλλοι που λενε οτι το διαβασανε σε 1 η 2 μερες και κτλ.Μου αρεσει να διαβαζω χαλαρα!!!Ευτηχως αγορασα και 7 βιβλια για το καλοκαιρι(αληθεια ειναι 7) αποτε δεν 8α με φαει και η αγωνια!!!Εσυ ποσο χρονων εισαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ειμαι 11!!!!και εμενα μου αρεσει πολυ να διαβαζω αυτα τα σιγκεκριμενα βιβλια!!!και εμενα μου αρεσει να διαβαζω χαλαρα!!!σε ποσες μερες τελιωσες το ενα βιβλιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ξεκινησα τα Χριστουγεννα και το τελειωσα Το Μαρτιο!!!Ενταξει δεν ειναι και παρα πολυς καιρος!!Επισης μου αρεσει να διαβαζω και αλλα ειδη νεανικων βιβλιων οπως σε στυλ ημερολογιου αλλα με αγορια κτλ καθως και με vimpires ξερεις Τwilight και τετοια!!!Τον τελευταιο καιρο εχω κολλησει με το διαβασμα παλια ομως οπως π.χ στην ηλικια σου δεν διαβαζα τοσο πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. βασικα εγω οταν ξεκινισα το δημοτικο διαβαζα πολυ μεχρι τιν τεταρτι ταξη και μετα επιδη δυσκολεψαν τα πραγματα τα παρατισα και διαβαζα εξοσχολικα βιβλια οπως αυτα που διαβαζω τωρα!!!το twilight δεν μπορεις να πεισ οτι μου αρεσει η ιστορια αλλα και εγω διαβαζω τετοια βιβλια με αγορια!@!!!και οταν ειμαι μονι μου η παρεα μου ειναι τα βιβλια μου!!!ασ πουμε προτιμω να μεινω σπιτι παρα να παω στην θαλασσα για να διαβασω ενα βιβλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. egw ksekinisa na diavazw to proto biblio ton aglies ta xristougenna 15 kai to teliosa se 26 bradies!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οχι εγω θα προτιμουσα να κατσω στην παραλια για να διαβασω γι αυτο αλλοστε και το καλοκαιρι τελειωνω και πιο γρηγορα τα βιβλια!!!Αλλα η μονη μου παρεα δεν ειναι τα βιβλια!!!Μου αρεσει να βγαινω εξω με τις φιλες μου για cinema και για ψωνια!!!Το διαβασμα το εχω σαν hobby!!!Αννα Μαρια εχεις καιρο να μπεις αμα μπεις θα χαιρομουν να μιλησουμε και για τα δικα σου ενδιαφέρονα!!! Μαλλον θα εχεις για διακοπες!!Μπορει. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλα και εμενα μου αρεσει η παραλια τρελενομαι.....αλλα μου αρεσει να καθομαι σπιτι και να διαωαζς βιβλια!!να σε ρωτισω κατι??τα νεα βιβλια του σκοτ τι τιμη εχουν?και....που μπορω να τα βρω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι εννοείς τα νεα βιβλια του σκοτ?? Οπως για παραδειγμα το Specials η καποια απο τα βιβλια αλλων σειρων που εχει γραψει ο ίδιος?? Οπως το Leviathan????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. oxi oxi opos to specials....ksereis?? i katerina eimai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. nai nai opos ta specials....ksereiss??i katerina eimai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή